Bol je najčešći simptom zbog kojeg se javljamo lekaru.

Pregledi u privatnoj praksi iziskuju znatne količine novca za naše uslove, naročito za obavljanje dodatnih dijagnostičkih procedura. Tretmani mogu biti dugotrajni i manje uspešni nego što smo očekivali.

Studio Spretnjak nudi nešto potpuno novo na ovim prostorima – manuelnu terapiju u kombinaciji sa terapijom pulsnim elektromagnetnim poljima visokog i niskog intenziteta.

Tretman podrazumeva:
👉Pregled funkcionalnosti svih zglobova i nameštanje celog tela (uključujući nameštanje atlasa i nosnih kostiju)
👉Tretman akutnog i hroničnog bola
👉Savete u vezi ishrane i dodataka ishrani.

Preko 80% naših klijenata već nakon prvog tretmana oseća smanjenje bola i poboljšanje funkcionalnosti. A nakon drugog skoro 50% u potpunosti negira bolne tegobe.

Uspešnost dugujemo jedinstvenom pristupu poremećajima biomehanike tela kao i najsavremenijim aparatima za elektromagnetnu terapiju na našim prostorima.

Mi ne obećavamo da ćemo pomoći u svakom pojedinačnom slučaju. Ali Vas uveravamo da ćemo postići maksimalan efekat koji Vaše stanje dozvoljava. I to po ceni koju svako može sebi da priušti.

Uz odgovarajuće promene u stilu života, navikama, uz odgovarajuću hidraciju i ishranu koja sprečava hroničnu upalu organizma, kao i uz odgovarajuće suplemente ostvareno poboljšanje može da potraje još dugo vremena.

Posetite nas i uverite se u to što zadovoljni klijenti govore o nama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *